Izjava o privatnosti


-Prikupljanje podataka

     Mi prikupljamo lične identifikacijske podatke poput imena, adresa, telefonskih brojeva i e-mail adresa samo u slučaju kad ih svojevoljno ostavite prilikom registracije ili nam ih predate svojevoljno nekim drugim načinom. Mi ćemo naravno obrađivati ove informacije samo u skladu s ovom Izjavom ili na drugi način dogovoren sa Vama.

     U cilju poboljšavanja i prilagođavanja Internet prezentacije vašim potrebama, sakupljamo od Vas podatke koji nisu lične prirode, npr. podatke o vrsti programa za pretraživanje, operativnom sistemu i stranicama koje ste posetili.

     Dodatno prikupljamo Vaše informacije automatski preko našeg mrežnog servera, kao što je Vaša IP adrese ili naziv domena. Ove informacije možemo da upotrebimo da prilagodimo našu ponudu, za bolju dostupnost informacija za Vas i lakše korišćenje veb stranica.
Takođe, neke naše Inetrnet stranice koristi kolačiće kako bismo Vas razlikovali od ostalih korisnika na našoj Inetrnet stranici. Oni nam pomažu da Vam omogućimo dobro iskustvo prilikom pretraživanja naše Inetrnet stranice a omogućava nam i da poboljšamo svoju Inetrnet stranicu.

     Pristupanjem i korišćenjem ove stranice, potvrđujete da ste upoznati s činjenicom da se na njeno korišćenje primenjuju pravila iz ove Izjave i Uslovi korišćenja, da ste ova pravila pročitali, razumeli i da ste saglasni da se Vaši lični podaci obrađuju u skladu sa uslovima iz ovih Izjave.

     Ukoliko ne želite da o vama prikupljamo navedene vrste podataka, ili se ne slažete s nekim drugim delom ove Izjave molimo vas nemojte koristiti Internet strane "Smart Rain".

-Druge Internet stranice

     Naša internet stranica može da sadrži veze ka drugim internet stranicama koje su izvan naše kontrole i nisu pokrivene ovom Izjavom o privatnosti. Takve stranice sadrže vlastite izjave o privatnosti te "Smart Rain" ne preuzima odgovornost za sadržaje tuđih stranica.

-Transferi i odricanja od odgovornosti zasnovani na Internetu

     Uzevši u obzir da Internet predstavlja globalno okruženje, korišćenje veb sajta za sakupljanje i obradu ličnih informacija obavezno uključuje prenos podataka u druge države. Stoga, činom pristupa ovom veb sajtu i putem elektronske komunikacije sa nama, vi prihvatate i slažete se ovakvim načinom obrađivanja ličnih informacija.
Iako "Smart Rain" primenjuje razumne mere za pružanje zaštite protiv virusa i ostalih štetnih komponenti, priroda Interneta je takva da nije moguće obezbediti da vaš pristup veb sajtu bude bez prekida ili grešaka, niti da su ovaj veb sajt, njegovi serveri ili e-mailovi koje možemo poslati oslobođeni virusa ili drugih štetnih komponenti.
Sadržaj ovog veb sajta je dizajniran u saglasnosti sa opštim obavezama evropske direktive o zaštiti podataka.

-Otkrivanje podataka

     Pošto su za "Smart Rain" pojedini podaci koje vodimo poverljivi, pridržavamo se politike da lične podatke koje sakupimo na internet stranama ne otkrivamo trećim licima, izuzev ako je to određeno zakonom ili to zahtevaju sudska ili vladina istraga ili postupak. "Smart Rain" ne prodaje, ne pozajmljuje niti prenosi lične podatke drugim organizacijama.

-Bezbednost prikupljenih informacija i zadržavanje podataka

     Preduzimamo stroge fizičke, elektronske i administrativne sigurnosne mere da bismo zaštitili Vaše informacije od pristupa neovlašćenih osoba kao i od nezakonite obrade, slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja kako u online tako i u offline režimu. Zadržaćemo Vaše informacije tokom razumnog vremenskog perioda ili koliko je to zakonski propisano.

-Pristupanje informacijama i njihovo ažuriranje


     Imate pravo da pogledate lične informacije koje posedujemo o Vama i možete od nas da tražite da izvršimo potrebne izmene da bismo obezbedili njihovu tačnost i ažuriranost. Ukoliko to želite, kontaktirajte nas preko kontakt podataka sa stranice Kontakt.

     Ova Izjava o privatnosti može biti promenjena s naše strane u bilo koje vreme. Molimo, redovno proveravajte ovu veb stranicu kako biste se informisali o svim promenama.

Poslednji put ažurirano: Jun, 2019